Laka zarada preko interneta (detaljan opis)
Kako zaraditi na internetu
..........................................................................
Lak nacin do zarade...
Radi se o tome da vi klikate na linkove i time zaradjujete lovu,
svaki klik vam donosi jedan cent (0.01) , dnevno se moze kliknuti otprilike 15-ak linkova, probajte, isplati se, potpuno je besplatno. Prijavite se, ako vam se ne svidi ne trebate više klikati. Ja zaradujem oko 4 dolara na dan, a taj se broj povecava i meni i tebi time što nas ima više.
Referali
onda vi dobijate po jedan cent i od njihovog svakog klika( od svakog klika vašeg referala, npr. ja sam tebi poslao poruku i ti si se registrovao na moj link i kad ja kliknem dnevno npr. 15 oglasa ti se oglasi racunaju i meni i tebi, isto tako kad ti klikneš na svojih 15 oglasa ti se oglasi racunaju i meni i tebi i svakom našem referalu. Što više referala to je bolje i meni i tebi i svakom našem referalu. Isto tako možeš ostaviti svoj link i kad ti se netko registruje preko njega on postaje tvoj referal i tako dobijaš novac i od njegovih klikova.
Nista vas ne kosta a dugotrajno gledano mozete samo dobiti jer vam je potrebno 5 do 7 min svakog dana sto je zanemarlivo s obzirom koliko provedete online dnevno.
Evo vam korak po korak sta trebate uciniti:
1. udjete na stranicu http://bux.to/?r=Alexandar26
2. U gornjem desnom uglu pritisnete na Register
3. - Username - upisete svoje ime
- Password - upisete koji želite
- Confirm Password - ponovite Password
- Email Address - upisete svoj email
- Confirm Email Address - ponovite ga
- AlertPay E-mail Address For Payments - upisete isti email
- Your Country - stavite zemlju iz koje ste
- Security code - i upisete kod
pritisnite dugme Register
4. Tada cete dobiti email i aktivirajte svoj account
5. Logujte se
6. pritisnite dugme "surf ads" i tu imate ponudjene stranice
7. I izaberete jednu stranicu i videcete na vrhu stranice
kako imate 30 sekundi da cekate i nakon tih sekundi pise vam Done i kvakica
8. I tako idete na sve linkove I zaradjujete novac - nemojte vise stranica
odjednom otvarati inace vam se nece priznati, znaci jedna po jedna
9. Idete na my stats da vidite koliko ste novaca zaradili
10. I tako idete svaki dan, I link po link zaradite novac
11. Kada zaradite 10 (dollara) mozete ici na cash out I na AlertPay (AlertPay.com) cete imati tih 10 dollara
13. Znaci kad skupite 10 dollara onda mozete napraviti account na (AlertPay.com)
14.Registrujte se na alert pay-u i pošalju vam novce poštom
i onda imate da ispunite onu tablicu ( upisite tacne podatke tako da mozete dobiti novac na vasu adresu)
-security question 1 i 2 - odaberete neko pitanje i oba odgovora napišete bilo šta
- skroz dole kliknete na yes i upišete onaj kod koji vam se pojavi
- onda skroz desno ima sign up -kliknete na to i
onda vam stigne mail u kojem imate jedan link na koji morate kliknuti da bi se aktivirao racun.
Šta je Bux?
Bux.to je novi, globalni i besplatan servis koji omogucava zaradjivanje tako sto cete posecivati reklamne sajtove sa nase "Surf Ads" stranice. Za svaki sajt morate izdvojiti 30 sekundi da ga pogledate.
Registracija ukljucuje registraciju na www.alertpay.com na koji prebacujete zaradjeni novac
Zaradujete:
-kada kliknete na reklamu i ostanete 30 sekundi (autoodbrojavanje)
-za to veme vi možete pregledavati bilo koji stranicu i baviti se bilo cime drugim
-svakih 24 sata možete opet kliknuti
-na stranici imate 10 reklama
-zaradujete 1 cent po kliku (0.1 dolar dnevno)
To se cini vrlo spora zarada no ako preporucite ljude da se registriraju preko vas (vašim linkom):
-zaradujete koliko i svaki od njih zaradi- 1 cent po reklami njihovog klika je i vaš cent
-ni vaša ni njihova zarada se time ne smanjuje
-registracijom preko vas cak dobijaju bonus (naravno, to na vas nikako ne utice)
-npr. ako preporucite 30 ljudi da se registruje preko vas, vi zaradujete 30 x 0.1$ = 3 dolara dnevno ili 90 dolara mesecno
Razlozi zašto Bux.to nije prevara:
-stranica nije na nikojoj crnoj listi prevaranata
-ljudima je novac isplacen
-preko milion korisnika
-da je servis prevara, ljudi na njihovom forumu sigurno ne bi raspravljali o novoj kupovini refferala, ukupnoj isplacenoj zaradi, itd.
Savetujem da:
-svakodnevo klikate na reklame
-registrujete se preko nekoga zbog bonusa u $
-nadete što više preporucenih ljudi (refferala) da vam puno brže raste zarada
-kad zaradite, ulažite: za 17 dolara možete kupiti 15 refferala. Ulog vam se vraca nakon 10 dana (17 x 10 x 0.1$ = 17$) a sve nakon toga je cista zarada
Kako se registrovati na AlertPay
Ovde cu da objasnim korak po korak kako se registrovati na AlertPay.
1.Ovde izvrsiti registraciju - (http://www.alertpay.com/?66qY70muujDE%2biJ8tlnjJQ%3d%3d)
. First Name - Unesete vaše ime
3. Last Name - Unesete vaše prezime
4. Phone - U ovo polje unosite vas broj telefona
5. Address 1 - Ovde unosite vašu adresu u polje Address 2 unosite drugu adesu ako je imate...
6. City/Town - Ovde unosite ime vašeg mesta, grada
7. Region - Ovde opštinu
8. Postal code - Ovde unosite poštanski broj.
9. Bice vam poslat mail kako bi verifikovali vašu registraciju.
Kada ste uspesno zavrsili registraciju na AlertPay-u kliknite na sledeci link http://bux.to/?r=Alexandar26
Napomena:
Bitno je da su uneti podaci ispravni!
Koliko zaradjujem po jednom posecenom sajtu?
Zarada za svaki posecen sajt je 0.01$ za vas i plus 0.01$ za svakog clana ( referala ) koga vi dovedete.
Kako da dovodim nove korisnike i dodatno zaradjujem?
Kada otvorite "My Stats" stranicu videcete na vrhu link, taj link dajete vasim prijateljima i kada oni posete taj link i odu na Register "Referals" polje ce se automatski popuniti sa vasim korisnickim imenom.
(Obavezno im naglasite da to ne menjaju ). Kada zavrse registraciju dobicete njihovo korisnicko ime na listi.
A mogu li JA da imam vise od jednog racuna?
Mozete da imate samo jedan racun! Nikada nemojte uzimati drugi racun ako izgubite password! Ovako rizikujete da ostanete bez oba i bez vase zarade!
Mogu li moji clanovi porodice da imaju racune odvojeno od mene na mom racunaru?
Naravno.... Ovo podrazumeva da imate razlicite email-ove na AlertPay-u i razlicita Imena i email-ove na Bux.to. Vazno je samo napomenuti da ne surfujete u isto vreme sa svim racunima jer vas njihov sigurnosni sistem moze svrstati u grupu prevaranata i banovati vas bez upozorenja!!!
Koliko najvise mogu da zaradim?
Ne postoji ogranicenje!!! Mozete zaraditi koliko hocete! Zaradite koliko mozete! !
Nema Srbije na Bux-u stavite BiH....Vaznija vam je lokacija na AlertPay-u, a tamo ima Srbije
A sto se tice ove zarade, ja samo da zaradim dovoljn novca za rapidshare premium account ili da up i nista mi vise ne treba ! ! !
upozoravam ptc sajtovi su uveli mocnu zaštitu koja otkriva autoklikere i takve acounte ce gasiti,zato ne upotrjebljavajte auto klikere
Evo jos jedan sajt koji radi na isti princip: link za registraciju http://uronlinebux.com/?r=alexandar26 . Ja klikcem i na njega.
Kako zaraditi na internetu
..........................................................................
Lak nacin do zarade...
Radi se o tome da vi klikate na linkove i time zaradjujete lovu,
svaki klik vam donosi jedan cent (0.01) , dnevno se moze kliknuti otprilike 15-ak linkova, probajte, isplati se, potpuno je besplatno. Prijavite se, ako vam se ne svidi ne trebate više klikati. Ja zaradujem oko 4 dolara na dan, a taj se broj povecava i meni i tebi time što nas ima više.
Referali
onda vi dobijate po jedan cent i od njihovog svakog klika( od svakog klika vašeg referala, npr. ja sam tebi poslao poruku i ti si se registrovao na moj link i kad ja kliknem dnevno npr. 15 oglasa ti se oglasi racunaju i meni i tebi, isto tako kad ti klikneš na svojih 15 oglasa ti se oglasi racunaju i meni i tebi i svakom našem referalu. Što više referala to je bolje i meni i tebi i svakom našem referalu. Isto tako možeš ostaviti svoj link i kad ti se netko registruje preko njega on postaje tvoj referal i tako dobijaš novac i od njegovih klikova.
Nista vas ne kosta a dugotrajno gledano mozete samo dobiti jer vam je potrebno 5 do 7 min svakog dana sto je zanemarlivo s obzirom koliko provedete online dnevno.
Evo vam korak po korak sta trebate uciniti:
1. udjete na stranicu http://bux.to/?r=Alexandar26
2. U gornjem desnom uglu pritisnete na Register
3. - Username - upisete svoje ime
- Password - upisete koji želite
- Confirm Password - ponovite Password
- Email Address - upisete svoj email
- Confirm Email Address - ponovite ga
- AlertPay E-mail Address For Payments - upisete isti email
- Your Country - stavite zemlju iz koje ste
- Security code - i upisete kod
pritisnite dugme Register
4. Tada cete dobiti email i aktivirajte svoj account
5. Logujte se
6. pritisnite dugme "surf ads" i tu imate ponudjene stranice
7. I izaberete jednu stranicu i videcete na vrhu stranice
kako imate 30 sekundi da cekate i nakon tih sekundi pise vam Done i kvakica
8. I tako idete na sve linkove I zaradjujete novac - nemojte vise stranica
odjednom otvarati inace vam se nece priznati, znaci jedna po jedna
9. Idete na my stats da vidite koliko ste novaca zaradili
10. I tako idete svaki dan, I link po link zaradite novac
11. Kada zaradite 10 (dollara) mozete ici na cash out I na AlertPay (AlertPay.com) cete imati tih 10 dollara
13. Znaci kad skupite 10 dollara onda mozete napraviti account na (AlertPay.com)
14.Registrujte se na alert pay-u i pošalju vam novce poštom
i onda imate da ispunite onu tablicu ( upisite tacne podatke tako da mozete dobiti novac na vasu adresu)
-security question 1 i 2 - odaberete neko pitanje i oba odgovora napišete bilo šta
- skroz dole kliknete na yes i upišete onaj kod koji vam se pojavi
- onda skroz desno ima sign up -kliknete na to i
onda vam stigne mail u kojem imate jedan link na koji morate kliknuti da bi se aktivirao racun.
Šta je Bux?
Bux.to je novi, globalni i besplatan servis koji omogucava zaradjivanje tako sto cete posecivati reklamne sajtove sa nase "Surf Ads" stranice. Za svaki sajt morate izdvojiti 30 sekundi da ga pogledate.
Registracija ukljucuje registraciju na www.alertpay.com na koji prebacujete zaradjeni novac
Zaradujete:
-kada kliknete na reklamu i ostanete 30 sekundi (autoodbrojavanje)
-za to veme vi možete pregledavati bilo koji stranicu i baviti se bilo cime drugim
-svakih 24 sata možete opet kliknuti
-na stranici imate 10 reklama
-zaradujete 1 cent po kliku (0.1 dolar dnevno)
To se cini vrlo spora zarada no ako preporucite ljude da se registriraju preko vas (vašim linkom):
-zaradujete koliko i svaki od njih zaradi- 1 cent po reklami njihovog klika je i vaš cent
-ni vaša ni njihova zarada se time ne smanjuje
-registracijom preko vas cak dobijaju bonus (naravno, to na vas nikako ne utice)
-npr. ako preporucite 30 ljudi da se registruje preko vas, vi zaradujete 30 x 0.1$ = 3 dolara dnevno ili 90 dolara mesecno
Razlozi zašto Bux.to nije prevara:
-stranica nije na nikojoj crnoj listi prevaranata
-ljudima je novac isplacen
-preko milion korisnika
-da je servis prevara, ljudi na njihovom forumu sigurno ne bi raspravljali o novoj kupovini refferala, ukupnoj isplacenoj zaradi, itd.
Savetujem da:
-svakodnevo klikate na reklame
-registrujete se preko nekoga zbog bonusa u $
-nadete što više preporucenih ljudi (refferala) da vam puno brže raste zarada
-kad zaradite, ulažite: za 17 dolara možete kupiti 15 refferala. Ulog vam se vraca nakon 10 dana (17 x 10 x 0.1$ = 17$) a sve nakon toga je cista zarada
Kako se registrovati na AlertPay
Ovde cu da objasnim korak po korak kako se registrovati na AlertPay.
1.Ovde izvrsiti registraciju - (http://www.alertpay.com/?66qY70muujDE%2biJ8tlnjJQ%3d%3d)
. First Name - Unesete vaše ime
3. Last Name - Unesete vaše prezime
4. Phone - U ovo polje unosite vas broj telefona
5. Address 1 - Ovde unosite vašu adresu u polje Address 2 unosite drugu adesu ako je imate...
6. City/Town - Ovde unosite ime vašeg mesta, grada
7. Region - Ovde opštinu
8. Postal code - Ovde unosite poštanski broj.
9. Bice vam poslat mail kako bi verifikovali vašu registraciju.
Kada ste uspesno zavrsili registraciju na AlertPay-u kliknite na sledeci link http://bux.to/?r=Alexandar26
Napomena:
Bitno je da su uneti podaci ispravni!
Koliko zaradjujem po jednom posecenom sajtu?
Zarada za svaki posecen sajt je 0.01$ za vas i plus 0.01$ za svakog clana ( referala ) koga vi dovedete.
Kako da dovodim nove korisnike i dodatno zaradjujem?
Kada otvorite "My Stats" stranicu videcete na vrhu link, taj link dajete vasim prijateljima i kada oni posete taj link i odu na Register "Referals" polje ce se automatski popuniti sa vasim korisnickim imenom.
(Obavezno im naglasite da to ne menjaju ). Kada zavrse registraciju dobicete njihovo korisnicko ime na listi.
A mogu li JA da imam vise od jednog racuna?
Mozete da imate samo jedan racun! Nikada nemojte uzimati drugi racun ako izgubite password! Ovako rizikujete da ostanete bez oba i bez vase zarade!
Mogu li moji clanovi porodice da imaju racune odvojeno od mene na mom racunaru?
Naravno.... Ovo podrazumeva da imate razlicite email-ove na AlertPay-u i razlicita Imena i email-ove na Bux.to. Vazno je samo napomenuti da ne surfujete u isto vreme sa svim racunima jer vas njihov sigurnosni sistem moze svrstati u grupu prevaranata i banovati vas bez upozorenja!!!
Koliko najvise mogu da zaradim?
Ne postoji ogranicenje!!! Mozete zaraditi koliko hocete! Zaradite koliko mozete! !
Nema Srbije na Bux-u stavite BiH....Vaznija vam je lokacija na AlertPay-u, a tamo ima Srbije
A sto se tice ove zarade, ja samo da zaradim dovoljn novca za rapidshare premium account ili da up i nista mi vise ne treba ! ! !
upozoravam ptc sajtovi su uveli mocnu zaštitu koja otkriva autoklikere i takve acounte ce gasiti,zato ne upotrjebljavajte auto klikere
Evo jos jedan sajt koji radi na isti princip: link za registraciju http://uronlinebux.com/?r=alexandar26 . Ja klikcem i na njega.